menu
Как да поръчам
Какво е необходимо, за да направя поръчка?
За да направите поръчка е необходимо да натиснете бутон "Поръчай", после бутон "Направи поръчка" и да попълните бланката за поръчка.

Задължително ли е да попълня бланката?
Попълването на бланката е задължително. Бланката включва адреса, на който ще бъдат доставяни поръчаните продукти, телефон за връзка с вас, данни за издаване на фактура и гаранционна карта.

Как да поръчам повече от един продукт?
За да поръчате повече от един продукт, посочете с цифра желания брой продукти. След това натиснете бутон "Обнови заявката". За да намалите броя на даден продукт, променете цифрата в полето и отново натиснете бутон "Обнови заявката".

За да премахнете продукт от вашата кошница, натиснете веднъж с мишката върху червения хикс след продуктите. Продуктът ще изчезне.

За да поръчате повече от един вид продукт (например освен моторен трион, желаете да закупите и електрически тример), е необходимо да натиснете бутон "Продължи пазаруването". След това намерете следващия желан от вас продукт и натиснете отново бутон "Поръчай".

Как да направя поръчка?
След като сте избрали желаните от Вас продукти в "кошницата", трябва да попълнете бланката и да щракнете на бутона "Направи поръчка".
На появилата се страница ще видите: Бланка за попълване с данни за доставка, адрес, телефон за връзка, имейл...
Необходимо е да попълните полетата. Отбелязаните със звездичка полета са задължителни, за да направите поръчка. Ако желаете фактура, е необходимо да попълните и бланката за фактура.
След като попълните полетата, натиснете бутон "Напред". Ще се отвори страница, на която ще видите: поръчаните от вас продукти и сумата за плащане; адреса за доставка; допълнителна информация, ако сте дали такава, и данни за фактура, пак ако сте дали такива. Проверете още веднъж вашата заявка. Ако желаете да промените нещо в нея, натиснете бутон "Назад" и извършете желаните корекции.
Ако вашата заявка е точна и нямате какво да променяте по нея, натиснете бутон "Изпрати поръчка".

На този етап Вашата поръчка все още не е направена.

Как да потвърдя поръчката?
Потвърждението можете да направите, като се обадите на телефоните на онлайн магазина или изчакате да се свърже наш служител с вас. След като поръчката бъде потвърдена, ние се ангажираме с доставянето й. Ако не потвърдите поръчката си до 7 дни, ще бъде отменена автоматично.

Как да видя дали съм направил поръчка?
Веднага след като направите поръчка, ще получите съобщение на посочения от вас е-mail.

Като натиснете на бутона "Направи поръчка", Вие правите поръчка на mtd.bg. В Общите условия за ползване на онлайн магазина можете да видите Вашите права и задължения по отношение на направените поръчки.

Как да отменя направена поръчка?
Ако поръчката Ви все още не е потвърдена, можете да я отмените, като се обадите на телефоните на онлайн магазина или изчакате да се свърже наш служител с вас. Ако поръчката е потвърдена, но междувременно сте размислили, свържете се възможно по-скоро с нас, за да преустановим изпълнението.

Как мога да върна закупена стока?
Един или повече от поръчаните продукти можете да откажете в 7- дневен срок от получаване на поръчката в случай, че даденият продукт е във вида, в който е доставен, ако е опакован - опаковката му не е отваряна (опаковката на пратката може да бъде отваряна) и не е нарушавана цялостта на евентуални пломби и етикети, целящи да установят разопаковането или употребата на продукта.

Какви са начинът и цената за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриер и наложен платеж на посочения от Вас адрес. Стандартния срок за доставка е от 3 до 5 дни, в някой случай е възможно стоката да бъде доставена по-рано или по-късно от посочения срок. При доставка с куриер е удачно да дадете служебен адрес, защото доставките се извършват предимно в работно време. За цената за доставка на всеки един продукт можете да се ориентирате от ценовите листи на куриерските фирми, щракнете на линка "Цена за доставка".

Как да платя?
Плащането се извършва по два начина. С наложен платеж при доставка на продукта или с превод по сметката на mtd.bg.
mtd.bg си запазва правото да поиска аванс за някои стоки.

Ако по-горе не сте намерили отговора, който търсите, не се колебайте да позвъните за повече информация на тел. 088 535 32 21 или 02 971 50 96, или пишете на office@mtd.bg
Промоции
Кошница:
Брой продукти: 0
Обща сума: 0,00 лв.
Търси
Производители:
За поръчки и въпроси:
M-tel: 088 535 32 21;
088 730 80 70
Магазин: 02/971 50 44; 02/971 50 96
Е-майл: office@mtd.bg
© МТД България
2023